GOBLINI u Novom Sadu i Beogradu

Nakon oporavka gitariste Leonida PilipovićaGOBLINI se vraćaju koncertnim aktivnostima. Prvi zakazani nastupi su 3. i 4. marta u klubu SubBeerni Centar  (Cetinjska 15), a dan ranije, 2. marta će svirati u novosadskoj Fabrici. Kao gosti na ovim koncertima nastupaće bendovi ISKAZ ONLY THE IMPECCABLES. U Novom Sadu ćete imati prilike da gledate oba benda, dok će u Beogradu 3. marta svirati Iskaz, Only The Impeccables će nastupati dan kasnije.

Ulaznice za koncerte u Beogradu po ceni od 800 (prvih sto ulaznica) i 1000 dinara uskoro će biti u prodaji na sledećim mestima: OUR PUB (Beogradska 71) i Felix Shop. District bar je otvoren radnim danima od 16h do ponoći. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će iznositi 1200 dinara.

Što se novosadskog koncerta tiče, promo cena ulaznice koje će se prodavati u Mungosu i putem Gigstix mreže iznose 700 dinara, nakon čega se ena ulaznice penje na 800 dinara. Ukoliko ostane ulaznica, na dan koncerta će stajati 1000 dinara.

Nursing Papers For Sale

This is the place to go for those who want to buy nursing nursing school paper writing service documents. There are numerous benefits of engaging a nurse essay writer, including having the ability to choose the writer you want to work with. They are able to look through the resumes of writers , and then discuss their works with them prior to choosing to work with a writer. It is easy to find the right nursing paper to suit your needs with a tiny amount of help.