Poruka svim našim fanovima

Dragi prijatelji,

Evo polako nam se slezu emocije i sumiramo impresije o subotnjem koncertu. Ono sto nam prvo pada na pamet ste upravo Vi, ljudi koji su nam u neku ruku promenili misljenje 2010. godine i doveli nas do toga da “oprostajnu turneju” pretvorimo u “povratnicku”. Ne mozemo ni da zamislimo koliko bismo bili uskraceni za noc koju ste nam priredili, da smo tada zaista stavili tacku na rad Goblina. Koncert u Beogradu je nas zajednicki uspeh i samo je potvrdio nase misljenje da rock and roll publike ima i da zbog nje vredi raditi. Posebno nas je odusevilo to sto smo u Hali sportova videli spoj raznih generacija, kao i izuzetna energija koja je kruzila izmedju svih nas i cinjenica da nije bilo ni jednog incidenta za vreme koncerta.

HVALA VAM PUNO ZA SVE OVE GODINE PODRSKE, A MI SMO ODUVEK ZNALI KAKO DA VAM SE ODUZIMO, PA CEMO TAKO I NASTAVITI – DOBRIM SVIRKAMA!

Hvala i Grate-u, Canetu, Antonu, Kojotu, Bori, Duletu, Raduletu i Dr. Popu. Hvala svim medijskim kucama koje su nas podrzale, kao i izdvackoj kuci Longplay!

Budite nam zdravi, veseli i razmisljajte svojom glavom!
Goblini
IMA NAS! _DSC1030